Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek A CERTUSS Világa – Amerikától Ázsiáig

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
A CERTUSS Világa – Amerikától Ázsiáig PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. szeptember 29. csütörtök, 00:00

2016. szeptemberében rendezték meg a nemzetközi jelenléttel bíró német gőzfejlesztő gyár krefeldi központjában azt a találkozót, ahol a világ CERTUSS képviseletei oszthatták meg egymással tapasztalataikat, tudásukat és elképzeléseiket. A kizárólagos magyarországi képviselet öt fővel volt jelen a rangos rendezvényen, ahol a hivatalos megbeszélések és előadások mellett volt lehetőség szervezett műszaki témájú kirándulásokon is részt venni. 

 

 

 A találkozó az anyacég székhelyén található gyár látogatásával indult, ahol a CERTUSS gőzfejlesztők összeszerelése, a csőkígyók gyártása és a géptest festése történik. A programok során bemutatkozott a szerviz, összefoglalva a legfontosabb tapasztalatokat az elmúlt időszakból, amelyek minden képviselő számára hasznos információkat tartalmaztak. Ezen kívül ízelítőt kaptak a résztvevők a Kutatási+ Fejlesztési részlegen folyó munkákból, tervekből, amelyeknek megvalósulása a közeljövőben várható. Továbbá fontos és hasznos előadást hallgathattak meg a Minőségbiztosítási részleg előadóitól, amelyben a rendszer hibakövetési funkcióinak professzionális szintre való emelése volt a kiemelt téma.

A CERTUSS a világon szinte minden kontinensén képviselteti magát, az ázsiai és amerikai jelenlétet erősíteni kívánja, mely utóbbi érdekében megnyitotta leányvállalatát Philadelphiában, amely egyben az USA első német gőzkazán forgalmazója is, mely jelenleg 12 értékesítő- és szervizpartnerrel dolgozik.

A magyarországi képviselet, a BEPATEK Kft, az osztrák anyacéggel együttesen kiemelten került említésre a résztvevők közt, miután a 2015. május és 2016. májusi időszakot tekintve a legeredményesebb cégcsoport teljesítményt nyújtotta.

A kikapcsolódást az Oberhausenben lévő Ipari Múzeumba való látogatás jelentette, amely terület elhelyezkedésének köszönhetően a 19. századtól kezdve a Ruhr-vidék egyik kiemelkedő ipari területe, s amely épületben a cinkgyártás 1978-ban befejeződött, a gyárat 1981-ban bezárták.  A gyár területén a malom, raktárépület, fémmegmunkáló egység, és a gyártócsarnokon kívül a téglából épített kazánházban gőz általi energiatermelés folyt. 

  

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.